Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for www.sikada.dk

 

Sikada leverer frisk frosset fisk, fanget af færøske fiskere i Atlanterhavet. Fisken er frosset ind og pakket på Færøerne, og vi importerer den frosset til Danmark, nærmere bestemt Tårnvej 21 b i Thisted.

Fra vores butik i Hanstholm kan du hente fisken selv, eller få den leveret til døren, når vi kører vores ture i hele Danmark. Fisken leveres altid senest en måned efter bestilling. Du bliver kontaktet telefonisk for nærmere aftale. Din betaling trækkes først når fisken leveres. 

I Jylland og på Fyn bringer vi fisken direkte til din adresse. På den anden side af Storebælt, leverer vi din ordre til afhentning på et forud annonceret sted.

Fisken du køber her i netshoppen leveres således på forud annoncerede ture. Fisken leveres altså ikke fra dag til dag, med mindre du indgår telefonisk aftale. Vi leverer ikke med post/fragt, da fisken i så fald vil tø op.

Bor du fx i Aarhus, undersøger du her på siden (under menupunktet NYT) hvornår vi kommer til din adresse næste gang. Herefter bestiller du fisken her på shoppen. Du får en bekræftelse på mail, når du har afgivet din ordre. Din dankortbetaling hæves først, når fisken sendes fra Hanstholm. Jo før du bestiller, jo sikrere er du på, at vi har varen.

Indtil dankortbetalingen fra netbutikken  her er på plads, kan du betale med dankort ved modtagelsen.

 

Fragt:

Fisken leveres fragtfrit ved ordrer på kr.: 800,00 eller mere.Jylland/Fyn. For ordrer under kr.: 800,00 tillægges et fragtgebyr på kr. 40,00.

Hvis du gerne vil ringes op dagen før leveringen, for at sikre, at du er hjemme, når vi kommer, kan du skrive det i feltet ”Bemærkninger” når du afgiver din ordre.

 

Priser:

Alle priser er angivet i DKK incl moms.

 

Betalingsbetingelser:
Alle ordrer skal være forudbetalt. Indtil vi har dankortbetalingen på hjemmesiden på plads, vil varen kunne betales med dankort eller kontant ved modtagelsen.

Særlige aftaler vedrørende institutioner med EAN-koder, kan aftales telefonisk eller på mail.

 

Reklamation:

Normalt kan fødevarer ikke returneres. Iflg dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret ved bestilling af fødevarer over nettet. Skulle der dog være noget i vejen med leverencen, være mangler eller lignende, skal du henvende dig til os umiddelbart efter modtagelsen af varen. Dokumenter evt med foto. Du kan kontakte os på telefon 9793 3037 eller mail (sikada@sikada.dk).  Lever produktet ikke op til det lovede, aftaler vi, hvordan vi løser problemet. Vi vil i så fald refundere din betaling, mod at modtage den beskadigede vare retur i original embalage og frosset.

 

Opret dig som kunde:

Hvis du vælger at oprette dig som kunde, får du mulighed for at modtage reklamer fra os (Nyhedsbrev) om nye produkter, tilbud og lignende. Du skal vælge denne mulighed til, hvis du ønsker at gøre brug af den. Kundeoprettelsen er en fordel næste gang, du bestiller, da du i givet fald ikke skal taste alle data en gang mere. Alle data, du opgiver til os, behandles med størt mulige sikkerhed, og vil aldrig blive brugt til markedsføring, uden dit udtrykkelige tilvalg, eller overdraget til andre.

 

Sikkerhed:
Overførslen af data i forbindelse med betaling på nettet udføres så sikkert som muligt, krypteret mv, efter anvisninger fra Nets samt Quickpay.dk, der leverer betalingsinterfacet, samt shopify.com, der leverer motoren i netshoppen. 

 

Tryghed:

Hver gang du afgiver en ordre, opretter dig som kunde, aflyser en ordre, bestiller noget, vi alligevel ikke kan levere, osv, får du omgående en automatisk generet mail fra systemet. På den måde kan du følge det, du har valgt, og ved, vi også ved det. Men er der noget der undrer dig, noget, du ikke forstår, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. nr. 9793 3037 eller sende os en mail på sikada@sikada.dk.

Vi vil også meget gerne høre fra dig , om du er tilfreds eller ej, om du har ønsker om flere produkter, om du har spørgsmål til vores produkter, om du har ideer til gode opskrifter eller andet. Ring på tlf. 9793 3037 eller send en mail til sikada@sikada.dk Du kan også kontakte os på FaceBook (klik på FaceBook symbolet her på siden.

 

 

Dansk lovgivning.

Vi overholder naturligvis dansk lov ved salg af fødevarer på nettet. Fødevarekontrolbesøg rapporteres ligeledes under menupunktet ”Om os”. Du kan også her se vores cvr-nummer og fysiske adresse.

Iflg dansk lovgivning er alt materiale på www.sikada.dk omfattet af copyright. Ønsker du at bruge tekster eller billeder, kan du kontakte os på sikada@sikada.dk

 

Oktober 2014/Sikada