Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for www.sikada.dk

Sikada kan levere alle varer, som pakkepost. I Danmark.

Ellers ved nærmere aftale, kan de hentes på Tårnvej 21 b. i Østerild,

7700 Thisted .

Varen sendes, hurtigst muligt efter bestilling.

Du får en bekræftelse på mail, når du har afgivet din ordre. 

Fragt:

Varen leveres fragtfrit ved ordrer på kr.: 800,00 eller mere. For ordrer under kr.: 800,00 tillægges et fragtgebyr på kr. 60,00.

 

Priser:

Alle priser er angivet i DKK incl moms.

 

Betalingsbetingelser:

Særlige aftaler vedrørende institutioner med EAN-koder, kan aftales telefonisk eller på mail.

 

Reklamation:

Normalt kan fødevarer ikke returneres. Iflg dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret ved bestilling af fødevarer over nettet. Skulle der dog være noget i vejen med leverencen, være mangler eller lignende, skal du henvende dig til os umiddelbart efter modtagelsen af varen. Dokumenter evt med foto. Du kan kontakte os på telefon 3070 3037 eller mail sikada@sikada.dk.  Lever produktet ikke op til det lovede, aftaler vi, hvordan vi løser problemet. Vi vil i så fald refundere din betaling, mod at modtage den beskadigede vare retur i original embalage og frosset.

 

Opret dig som kunde:

Hvis du vælger at oprette dig som kunde, får du mulighed for at modtage reklamer fra os (Nyhedsbrev) om nye produkter, tilbud og lignende. Du skal vælge denne mulighed til, hvis du ønsker at gøre brug af den. Kundeoprettelsen er en fordel næste gang, du bestiller, da du i givet fald ikke skal taste alle data en gang mere. Alle data, du opgiver til os, behandles med størt mulige sikkerhed, og vil aldrig blive brugt til markedsføring, uden dit udtrykkelige tilvalg, eller overdraget til andre.

 

Sikkerhed:
Overførslen af data i forbindelse med betaling på nettet udføres så sikkert som muligt, krypteret mv, efter anvisninger fra Nets samt Quickpay.dk, der leverer betalingsinterfacet, samt shopify.com, der leverer motoren i netshoppen. 

 

Tryghed:

Hver gang du afgiver en ordre, opretter dig som kunde, aflyser en ordre, bestiller noget, vi alligevel ikke kan levere, osv, får du omgående en automatisk generet mail fra systemet. På den måde kan du følge det, du har valgt, og ved, vi også ved det. Men er der noget der undrer dig, noget, du ikke forstår, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. nr. 3070 3037, eller sende os en mail på sikada@sikada.dk.

Vi vil også meget gerne høre fra dig , om du er tilfreds eller ej, om du har ønsker om flere produkter, om du har spørgsmål til vores produkter, om du har ideer til gode opskrifter eller andet. Ring på tlf. 3070 3037 eller send en mail til sikada@sikada.dk Du kan også kontakte os på Facebook sikada-shop (klik på Facebook symbolet her på siden.

 

Dansk lovgivning.

Vi overholder naturligvis dansk lov ved salg af fødevarer på nettet. Fødevarekontrolbesøg rapporteres ligeledes under menupunktet ”Om os”. Du kan også her se vores cvr-nummer og fysiske adresse.

Iflg dansk lovgivning er alt materiale på www.sikada.dk omfattet af copyright. Ønsker du at bruge tekster eller billeder, kan du kontakte os på sikada@sikada.dk

 

Oktober 2014/Sikada